ROT-projekt

 

De allra flesta uppdrag vi gör åt privatpersoner handlar om renovering, ombyggnation och tillbyggnad av befintliga bostäder. Både lägenheter och villor. Denna typ av projekt omfattas sedan 1 juli 2009 av regeringens stimulanspaket för ROT-arbeten, vilket möjliggör skatteavdrag för de arbeten vi utför. Vi hjälper våra kunder med att hantera ansökningar, skattereduktionen dras sedan av i samband med slutfaktureringen av projektet.

Projekten handlar ofta om nya badrum och kök, eller skapa en effektivare planlösning genom att till exempel konvertera en vind eller källare för nya ändamål eller att skapa nya ytor genom tillbyggnad.

Utmaningen i dessa projekt är att ta hänsyn till befintlig karaktär så att det stämmer överens med det nya. Att skapa harmoni genom att göra snygga övergångar mellan gammalt och nytt. Både ur ett arkitektoniskt och ett tekniskt perspektiv.

Även i dessa projekt tar vi ett helhetsansvar, koordinerar arbetet och finns vid din sida från idé till färdigställande.

Här är några bilder från ett ROT-projekt i Stockholm.

Projekt: Kungsholmsstrand Den gamla industrilokalen blåstes ut totalt och konverterades till modern bostadsyta. Vi skapade tillsammans med ägare och arkitekter en öppen och yteffektiv lägenhet.

Projekt: Kungsholmsstrand För att ta vara på ljuset från de stora fönstren ut mot kanalen byggdes alla innerväggar i glas.

Projekt: Kungsholmsstrand Badrum med dusch och badkar, ingång från “Walk-in” garderobi lägenhetens bakre del.