Nybyggnation

 

Drömmer du om att bygga ditt drömhus? Du ser det framför dig när du blundar, men hur du än bläddrar i katalogerna hittar du det inte. Du vill ha ett hus som är unikt och bara är ditt, måttanpassat och skräddarsytt efter dig i varje liten vrå.

Du är inte ensam.

Vi hjälper de som vill ha något extra. Lite modernare än de modernaste, eller lite mer traditionellt än det mest traditionella. Eller kanske en perfekt blandning av 60- och 70-tal? Det spelar ingen roll. Vi arbetar ihop med dig och arkitekter för att skapa det perfekta boendet.

Faktum är att det inte behöver bli dyrare att bygga ett arkitektritat hus i lösvirke. Om du har höga krav på ditt boende, och gör tillval och ändringar i ett så kallat nyckelfärdigt hus blir kostnaden för en sådan lösning ofta lika hög, eller till och med högre. Nyckeln ligger som vanligt i att planera projektet väl och att optimera inköp av material och tjänster.

Vi hjälper dig hela vägen. Från idé, samordning med arkitekter och myndighetskontakter (bygglov och kvalitetsansvar) tills du kan flytta in.

PER hjälper även företag med uppförande av kommersiella byggnader.

Vi har just färdigställt en nybyggnation av en hästgård i herrgårdsstil söder om Stockholm, här är lite bilder:

Projekt: Prästtorpsgården Projektet innefattar mangårdsbyggnad, ekonomibyggnader med lägenheter, stall och renovering av befintliga byggnader.

Projekt: Prästtorpsgården En av utmaningarna var att få huset att kännas som ett genuin Herrgård, vilket innebar att vi fick arbeta mycket med små detaljer. Äkta snickarglädje :)

Projekt: Prästtorpsgården Husets hall är öppen till nock vilket ger en härlig volym och luftighet. För att forma räckets stolpar utgick vi från en 100 år gammal bild, stegen kläddes in i ek.

Projekt: Prästtorpsgården Salong och matsal ligger i fil på husets bottenvåning. Breda öppningar med pardörrar. Alla väggar har hög golvsockel, alla tak har speglar med infälld belysning.

Projekt: Prästtorpsgården Hela köket är platsbyggt. Carreramarmor för bänkskivorna och en inmurad vedspis ger både rätt känsla och sprakande, mysig värme under vinterns  kallaste dagar.