Hotellrenovering

 

Vi har arbetat med renovering av hotell sedan mitten av 90-talet. Vi blev anlitade i vårt första projekt på våra meriter från stambyten, för att vi var effektiva och minimerade störningsmomenten för de boende. Precis de faktorer som är nyckeln till att kunna genomföra lyckade hotellprojekt.

Under de senaste 15 åren har vi förfinat denna metodik och genomfört projekt som omfattat hundratals hotellrum och badrum, storkök, matsalar och konferensanläggningar.

Förståelsen för hotelloperatörens verksamhet och hotellfastighetsägarens långsiktiga mål är avgörande, den gör det möjligt att arbeta tillsammans och hitta bestående lösningar som gynnar båda parter.

Rent operativt är det viktigaste att hitta smarta lösningar på hur projektet ska genomföras så att hotellet ska kunna var öppet under hela byggtiden, att gästerna ska ha samma kvalitet på sin vistelse som när vi inte är där och arbetar.

Alla som arbetar i vårt team har förståelse för detta, att de arbetar på en plats där någon annan faktiskt bor, och tar hänsyn till detta i sitt arbete.

I våra hotellprojekt är vi ofta med och utvecklar manualer för underhåll och vi erbjuder fastighetsägaren underhållsavtal för att säkra problemfri drift.

Just nu bygger vi om Rica City, bilder från projektet:

Projekt: Rica City. Ombyggnaden av hotellet är omfattande och berör kritiska funktioner av hotellets verksamhet. Information, tydlighet och smarta lösningar är kritiskt för att gästerna ska kunna trivas under byggtiden. Bilden är från den tillfälliga lobbyn.

Projekt: Rica City. Incheckning mitt under ombyggnationen. Den temporära receptionen är något mindre än den brukar vara, men all funktionalitet finns för att det ska vara smidigt för gäster och personal.

Projekt: Rica City. Internt planeringsmöte på projektkontoret som upprättats i hotellets källare.

Galleri: En dag på hotellet (extern länk)