Badrum & Relax

 

Renovering av badrum är där vi startade vår verksamhet. Vi har under åren förfinat vårt arbetssätt för att hantera denna typ av projekt. En av nycklarna till framgångsrika projekt där arbetet flyter på utan onödiga stopp, är att vi alltid tar ett helhetsansvar.

Alla våra medarbetare är multihantverkare, som behärskar samtliga de moment som ingår i ett våtutrymme. Vi hanterar alla stegen, från rivning och gjutning till kakling och montering av sanitetsporslin. Vi har även kompetens inom VA och gör rördragningen själva. PER är certifierade enligt Byggkeramiksrådets regler för våtrumsinstallationer (PER).

Här är några exempel badrumsprojekt vi genomfört.

Projekt: Villa Sjöhag Den gamla tvättstugan och toaletten slogs ihop till ett stort badrum med fönster och utgång till altanen. För att ytterligare öka ljusinsläpp sattes betongglas mot korridor.

Projekt #234-08 Kungsholmen, Stockholm: Badrum med dusch. Vit 20x 30 cm, Grynna mörkgrå. Sanitetsprodukter från Gustavsberg. Duschvägg från Gustavsberg.

Projekt Villa Stav, Stockholm: Projektet innefattade totalrenovering av poolrum (140 kvm, samt relaxavdelning med bubbelbad, torrbastu och ångbastu.